CINE SUNTEM | WHO ARE WE?

Clubul Ilustratorilor a luat ființă în 2006 și este un grup de artiști coagulat în jurul unei preocupări comune: pasiunea pentru lucrul cu imaginea, pentru construcția de narațiuni vizuale și pentru incursiunile în zonele de contact ale textului cu imaginea. 
În momentul de față, Clubul Ilustratorilor este alături de proaspăt înființata filială din România a SCWBI, singura organizație care oferă un cadru coerent și profesionist practicării ilustrației de carte ca artă.
www.clubulilustratorilor.ro

We are a group of professional artists centered around a common preoccupation: our passion for working with images, constructing visual narratives, and incursions on the threshold of text and visuals. Our goal is to contribute to the revitalization of the book illustration field in Romania, but we also participate in numerous commitments abroad.
On this site we aim to offer you samples of our different styles and a history of our overall activity and impact. Since we cover all categories of modern illustration, we also welcome any new proposal for collaborations in publishing.
www.clubulilustratorilor.ro